Dağıstanlı Olgunlaştırılmış Tam Yağlı Mihaliç Kelle Peyniri
Dağıstanlı Olgunlaştırılmış Tam Yağlı Mihaliç Kelle Peyniri
Dağıstanlı Olgunlaştırılmış Tam Yağlı Mihaliç Kelle Peyniri
Dağıstanlı Olgunlaştırılmış Tam Yağlı Mihaliç Kelle Peyniri
Dağıstanlı Olgunlaştırılmış Tam Yağlı Mihaliç Kelle Peyniri
Özel Mihaliç (Kelle) Peyniri Bahar Sütünden (Koyun-İnek-Keçi)

Özel Mihaliç (Kelle) Peyniri Bahar Sütünden (Koyun-İnek-Keçi) (DGSTNLI20210014)

Türkiye’nin kahvaltı kültüründe peynir ilk sırada yer alır. Her lezzetin başında olduğu gibi sadece kahvaltıda değil her öğünde, ette, salatada ve daha birçok çeşit gastronomi alanlarında önemli bir yeri vardır.Susurluk’un en nadide peyniri olan ve Susurluk tostuna lezzet veren Mihaliç (Kelle) Peyniri, İnek sütünden yapılmaktadır. Tuzu kıvamına göre az tuzlu, normal tuzlu ve eski yıllanmış olarak ayrılmaktadır. Mihaliç (Kelle) Peyniri, inek sütünün yanı sıra Bahar Sütlerinden gelen koyun, inek ve keçi sütü karışımından da elde edilerek yapılmaktadır. Dağıstanlı Mihaliç( Kelle) Peyniri,  Susurluk’da bulunan en özel peynirlerden biridir.

Susurluk Tostu Peyniri olarak da adlandırılan peynir, üretiminde inek sütü kullanımıyla çeşitli tercihlerle damaklara keyif sunar. Kahvaltınızın doyurucu peyniri, Dağıstanlı Taze Mihaliç (Kelle) Peynirini badem, kuru meyve ve domatesle tüketmeniz önerilmektedir.

Çerez Kullanımı

Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.