Türkiye’nin kahvaltı kültüründe peynir ilk sırada yer alır. Her lezzetin başında olduğu gibi sadece kahvaltıda değil her öğünde, ette, salatada ve daha birçok çeşit gastronomi alanlarında önemli bir yeri vardır.Susurluk’un en nadide peyniri olan ve Susurluk tostuna lezzet veren Mihaliç (Kelle) Peyniri, İnek sütünden yapılmaktadır. Tuzu kıvamına göre az tuzlu, normal tuzlu ve eski yıllanmış olarak ayrılmaktadır. Mihaliç (Kelle) Peyniri, inek sütünün yanı sıra Bahar Sütlerinden gelen koyun, inek ve keçi sütü karışımından da elde edilerek yapılmaktadır. Dağıstanlı Mihaliç( Kelle) Peyniri, Susurluk’da bulunan en özel peynirlerden biridir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Bu sitede çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.